Download Movie Dari Youtube (Tanpa menggunakan Software)


Assalamualaikum ~ Annyeong :D

Hari ni Alyaa nak sharekan mcm mane Alyaa dowload mv a.k.a movie dri youtube ;)

1. Mule-ii sekali korang gi kat link nie : [ LINK]

2. Dah bukak kan ~ Mesti jdi mcm nie ...



3. Lepastu korg gi kat Youtube : [LINK]...

4. Korang pilih MV yg korang nak  download ..

5. And then korang COPY URL yg kat ats tu .. xpaham ??! Ikut yg mcm kat bawah nie..



6. Nampak xyg betande merah tu .. Copy tu...

7. Lpastu korang PASTEKAN kat ruangan savefrom.net tu..

8. And then Tekan DOWNLOAD ,  Lpstu korg pilih QUALITY .

9. Download ! And da siap ;) Senangkan :D


Senang kan !! Tu je la utk entri yg nie ..

Baii ~ Assalamualaikum ;)

5 comments:

  1. macam mana cara nak download movie dan lagu ke iphone? tutorial please.

    ReplyDelete
  2. Hai!

    jom join GA ni!


    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

    ReplyDelete
  3. HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..hai2

    Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
    jemput singgh blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    ReplyDelete

Annyeong ^_^
Tinggalkan komen korang cini k :)
Amaran : NO HARSH WORDS !