EXO


Hye , Assalamualaikum .. ANNYEONGHASEYO !

:D ...uh dh lme x update blog kan ~ update ade but GA je larhh ~ ntah lah tibe-ii minat tu HILANG ! since minat EXO terus stop kejap jadi BLOGGER ~ hahaha ..sekejap je k :D ..Topik hri ni EXO ..haha kelakarkan ..baru nak update ~ ehh :D EXCUSE ME :D dah thu lame dh kump. nie ..ntah skrg tibe-ii minat sgt-ii kat kump nie..waaa ~ Kump. EXO yg paling bgi Alyaa sangat BEST + CUTE + HENSEM ..wkwkw  :D .. Alyaa rase 1MALAYSIA dh thu kot psl kump. nie ..ade ke x thu lgi ? :( ...Dlam kump. nie yg paling Alyaa suke - HUNHAN (gabungan name LUHAN & SEHUN) ..haha ..dua-ii tu Bias alyaa ...xde sorang pown bole ambik :P ... huhu ....Lagu yg paling Best bgi alyaa Growl & Wolf ! Serious , memang DAEBAK lgu tu ..lagu lain minat jgk but dua lagu tu yg paling best ~ walupown beratus-ratus kali dgr tetap x BOSAN ! hihi ...Kump. nie pernah dtg Malaysia bulan  9 ... Ingat nak gi but TIKET dye ..waaa MAHAL ! ..just tengok kat TV je lahh ~ hahaha sian kan :'( .. Harap-ii kump. dtg malaysia lagi ... Bulan 11  nie SUPER JUNIOR nak dtg ~ urmm ~ tu xheran sgt sbb Siwon je alyaa minat ~ huhu ...ahh cerite psl bulan 11 ..Btw hri ni birthday KRIS ~ awwwwww :D ..Chanyeol 27/11 ..hahaha ..gile SUKE :D .sape hri jdi dye sme ngan KRIS ?? #jelly :D ..Dorang jgk buat COMEBACK bulan 11 .. AWWWW~ gile best :D harap sngt LAGU yg tu BEST ~ ahh last nak cite ..Dorang jgk DATANG RUNNING MAN ~ ARHHH #histeria :D ..waa cite korea yg paling BEST  lorhh ~ xbole miss stu ep. pown ~ ahh xsabr  giler ... huhu ..arhh ~ dh penat menaip niehh ~ rsenyer sampai sini je lah nak update :D

Bye-ii , Assalamualaikum , ANNYEONG GASEYO :D

5 comments:

  1. nice blog...... lawa kaler die. n pasal EXO tu, siyes bru dgr. maybe sbb tak mengikuti prkmbangan sgt koot

    ReplyDelete
  2. Exostan here. lol
    Btw, diorg jugak ada reality show sndri jugak nt. Dgrnya released hujung bulan ni. Srysly tak sabar.

    ReplyDelete
  3. @Atiqah : haha .sabr ye unnie :D

    ReplyDelete
  4. hey.. sep siket.. exotic sine jugak..haha.. bias kite LEADER kump. tu :D

    ReplyDelete

Annyeong ^_^
Tinggalkan komen korang cini k :)
Amaran : NO HARSH WORDS !