Preview Blog

hye...waslam..ape khabar...haa hri ni ambek kesmpatan nak preview blog blog yg comey nie..hihi...ye lah x thu nak update post ape..so buat lah segmen preview kat fanpage...lime org je..hihi...lpstu sye akan bontg tau.... keseluhuran bintg /5 okay.....okay jom kite view...


okay...hye owner blog..salam...hehe....haa. nie peserta pertame yg  tulis kat komen..thanzs ye..haaa mule2 gi kat alam blog dye nie..huu... header nye..awesome lah..lawa...seriously...x tipu...ermmm lpstu sye nak tegur cikit psl background tu...ermm banckground jgn pilih yg berserabut...just simple awak pilih..:)...lpstu color post body awak...ko putih...putih real..bru lawa lpstu...sye nak kate..awak buat post tittle  lgi menarik minat org nk jenguk...ha...tujelah nak ckp kat blog nie...haa sye nak bgi...nie...

 



Hye..owner..salam...mule2 sekali sye ingin ucapkan thumbs up.!!....blog awak mmg cantek....header pown lawa....lagu pown awesome...sdp nye..dgn gmbr bergerak nye..lawa lah..lpstu sye nak kate...lagi lawa klo awak buat 1 post 1 entry...lagi kemasla...lpstu jejak cursor tu pown lawa....okay berape bintg sye nak big ehh....

 




hye owner...hihi...yg nie sye nak tegur cikit lah...awak punye blog nape background kosong ?..letk lah background...lpstu scroll bar awak tu...wane nye kurg sesuai lah...lpstu navigation awak...uuu sye minat...post tittle awak pown bergerak gitu...lawa...lpstu border kat sidebar awak tersusun sye suke..awak punye header pown sye suke...kay sye akan bgi awak ...




Hye..hwe....ermmm mule yg sye pling suke sgt lagu awak..huuuu sdp nye....okay blog awak lawa..erm...awak punye nav tmbh lgi..linkies ke stuff... ke... rse nye lagi lawa lah..and yg bawah tu..menarik sye suke :0...and sye nak ckp blog awak SIMPLE BIN MIMPLE TAPI TTP LAWA...okay sye bgi awak...



Slam..owner blog..yuhuuuu ahh blog ni...blog lawa header pown lawa...hihi..sye suke header awak...nav tersusun kemas...sidebar omey nye...floating button kat tepi tu pon same..omey gilerr lah...and i want give




2 comments:

  1. Wah thank you nt sy review blog alyaa ye,hehe

    ReplyDelete

Annyeong ^_^
Tinggalkan komen korang cini k :)
Amaran : NO HARSH WORDS !