Segmen Jom Pilih Hadiah!


Hye slam...hri ni sunnguh sedih sbb ...""""" segmen sape nak hadiah tu dh tipu sye...ii geramnye...

padam entry....klo nak buat GA biarlah hadiah dye btol2 aduai..ni tipu..sje nak ramai followers..

Tukar Topik...hri ni ade join stu GA yg lgi menarikk dripade GA penipu tu..#MARAHNIE....best tau..hadiah pown menarik..sponsor pown best....mmg best lh...syarat completed...entry sdg update...so nak join x..syarat dye..so simple..bru berape hri buat GA ..dh 200 lebih join..mmg popular blog nie...lpstu GA ni suruh pilih dua hadia..nak thu ape hadiah nye..yg nie..


DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)

best kan okay dye suruh pilih dua yg nie sye nak...

Nak hadiah:

Topup RM 10
Topup RM5..


Tu jela ..sume topup sbb nak message dgn kawan..hihi...ermm tujela kot nak explain kan kat GA nie...i hope ! i hope MENANG..:)

3 comments:

  1. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. dtg dr segmen yg sama...kita sama group dlm list... =)

    ReplyDelete

Annyeong ^_^
Tinggalkan komen korang cini k :)
Amaran : NO HARSH WORDS !